PENTESTEREKET keresünk, jelentkezz!

Megspóroljuk az agyalást és válaszolunk mindenre, ami a pozícióval kapcsolatban érdekelhet. Jelentkezhetsz junior, medior vagy senior pozícióba. A tapasztalatodon múlik, melyik pozíció megfelelő a számodra. A szakmában eltöltött éveid száma nem érdekes, csak az, milyen feladatokkal találkoztál már és miben vagy jártas. Elvárásainkat és bérezési listánkat alább láthatod.

Láthatod, hogy rengeteg mindennel foglalkozunk, de ijedtségre semmi ok, nem baj, ha nem mindenben vagy még jártas. Ha bekerülsz a csapatunkba, felmérjük tudásod és olyan projekteket adunk, amelyek a képességeidhez igazodnak. Fejlődésed garantáljuk, mentort biztosítunk részedre, aki segíti a munkád és a projektek között támogat, hogy fokozatosan jobb legyél és több mindenben tapasztalt. Mi magunk is folyamatosan publikálunk és jelenünk meg előadóként szakmai fórumokon, konferenciákon. Ezekből itt mazsolázhatsz.

Munkaidőd általában 9:00-17:00 óráig tart, hétvégén pedig nem dolgozunk. Rugalmasak vagyunk és home office-t is biztosítunk.

Hogyan kerülhetsz a csapatunkba?

Felvételi feladatként kapsz egy rövid webalkalmazás tesztet, ezt követően az eredményekről egy jelentést kell küldened. Ha most megijedtél, ne tedd! Az időd te magad oszthatod be egy általad választott időablakon belül. Megfelelő eredmény esetén személyes elbeszélgetésre hívunk.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, küldj szakmai önéletrajzot a cv@silentsignal.hu e-mail címre.