Termékeink


Biztonságtudatossági kártyajáték

Blackhat Péter biztonságtudatossági kártyajátékunk klasszikus Fekete Péterként, vagy memóriakártyaként is alkalmazható. A játék során 16 darab, a felhasználó­kat érintő támadást, valamint a hozzájuk kapcsolódó biztonságtudatossági ismeretet kell összepárosítani. 15-20 perces programként feldobhatjuk vele biztonság­tudatossági kampányunkat, vagy akár tökéletes ajándék lehet munkatársainknak. Igényelhető angol nyelven, valamint egyedi logózással is.


Biztonságtudatossági társasjáték

Saját fejlesztésű kooperációs biztonságtudatossági társasjátékunk önállóan, illetve szolgáltatásként is megvásárolható.

A játék során a játékosok hat különböző karakter bőrébe bújva tapasztalhatják meg, milyen információbiztonsági veszélyek leselkednek rájuk egy átlagos munkanap alatt. A résztvevőknek ki kell választaniuk a számukra legfontosabb biztonságtudatossági elemeket, ismereteket és alkalmazni kell azokat, hiszen minden körben más és más biztonsági eseményekkel találkoznak. Ezeket, ha nem védik ki megfelelően, könnyen incidensként végződhetnek, azaz a támadók megszerezhetik eszközeiket, jelszavukat, belső vagy bizalmas információikat. Az egyes támadások kapcsolódhatnak bizonyos helyszínekhez, illetve az egyes karakterek kihasználható tulajdonságaihoz is, így a játékosoknak folyamatosan résen kell lenniük, hogy milyen információbiztonsági ismereteket hasznosíthatnak az adott helyzetben. És hogy mi a cél? Sikeresen végére érni a munkanapnak úgy, hogy közben minél több védendő értékük, információjuk megmaradjon.

Társasjáték igénylése...


Biztonságtudatosságot fejlesztő online játék

Awareness Game online játékunkkal akár a kiberbiztonsági hónapot, akár az év bármely időszakát színesíthetjük a biztonságtudatosság fejlesztése terén. A gamifikációs megoldások kedvelői a játék során több, gyakori kihívást jelentő feladattípuson keresztül tesztelhetik és bővíthetik biztonságtudatossági ismereteiket, akár egymással is versenyezve.

Szolgáltatásunkkal könnyen és gyorsan elérhető biztonságtudatosságot fejlesztő megoldást biztosítunk azon szervezeteknek, akik játékos elemekkel is szeretnék elmélyíteni felhasználóik információbiztonsági ismereteit, ugyanakkor fontos számukra a rugalmasság, illetve online térben való elérhetőség.


SIREN – Security Inventory and Risk Evaluation Network

Saját fejlesztésű SIREN rendszerünk komplex megoldást nyújt a szervezeteknek az üzleti folyamatok, erőforrások, illetve az adatvagyon felmérésére, üzleti hatáselemzés és különböző módszertanú kockázatelemzések készítésére, sőt a kockázatkezelő intézkedések nyomonkövetésére és az üzletfolytonosság-menedzsment feladatok támogatására.

A szoftver használatával biztosított a kockázatok szervezetre szabható felmérése és egységes kezelése, valamint a különböző külső és belső követelményeknek való megfelelés. A rendszer segítségével egyszerűen, felhasználóbarát módon támogatott a különböző felmérések végrehajtása, melyekből átlátható eredmények és riportok készülnek a vezetői döntéshozatal hatékony támogatása érdekében.

Ahogyan a rendszer neve is sugallja, a SIREN, mint Security Inventory and Risk Evaluation Network „hálózatszerűen” feltérképezve, egy csatornába tereli a különböző elemzések, compliance követelmények, külső és belső auditok, sérülékenységmenedzsment, incidenskezelés, valamint penetrációs tesztek eredményéből fakadó kockázatokat, biztosítva ezáltal a teljes körű rálátást a szervezet sebezhető pontjaira és információbiztonsági teendőire.

Külön modulokat kapott az üzletfolytonosság-menedzsment, melyet a kritikus folyamatok és erőforrások azonosításán túl a BCP és DRP akciótervek készítésének, tesztelésének támogatásával is felvérteztük teljes körű dokumentálási lehetőséggel. A rendszer moduláris felépítésének köszönhetően minden szervezet ki tudja választani a számára szükséges funkciókat, emellett a szoftver lehetővé teszi más forrásból származó adatok importálását is, így a korábbi felmérések eredményei egyszerűen felülvizsgálhatóak.

További részletek...